Onychomycose

Speciaal voor de behandeling van schimmelnagels  is de PinPointe Footlaser ontworpen en dit is gelijk de eerste laser waarmee schimmelnagels ook echt effectief behandeld kunnen worden. De specifieke pulstrein van de PinPointe FootLaser zorgt voor een optimale behandeling met een minimum aan pijn. De PinPointe is tevens geschikt voor de behandeling van wratten (FDA approved).

Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerdere nagels van de voeten en/of handen. Dit wordt door veel mensen als ontsierend gezien.
In de volksmond wordt er vooral gesproken over kalknagels, echter de medische term is onychomycose (onycho = nagel, mycose = schimmel). Deze infecties ontstaan vooral in slecht groeiende nagels, nagels in een vochtige omgeving en in beschadigde nagels. Onder deze omstandigheden kunnen de sporen van schimmels zich makkelijk verder verspreiden.

Laserkliniek Zwolle
“Wij werken al geruime tijd met de PinPointe Footlaser van NuvoLase. Door het grote aanbod van laserapparatuur bij schimmelnagels waren wij op zoek naar de beste en meest veilige laser. Na gedegen marktonderzoek hebben we besloten dit apparaat aan te schaffen. Via Tobrix hebben we eerst een training gevolgd waarbij ook een gerenommeerd dermatoloog werd uitgenodigd. Door de specifieke golflengte en de typische pulse-mode is deze laser zeer geschikt om schimmelnagels te behandelen. Dit geeft ons een vertrouwd gevoel. Voor patiënten die geen medicijnen willen of kunnen gebruiken, is het een uitkomst. Wie wil nou niet een veilige laserbehandeling die is opgewassen tegen deze schimmels onder de nagels?”

Wilt u meer informatie ontvangen?