Over Tobrix

Over Tobrix

Al bijna 20 jaar staat Tobrix voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig gesprekspartner als het aankomt op (medische) oplossingen voor dermatologische, urologische, chirurgische en flebologische vraagstukken. Van (laser)apparatuur tot disposables, we denken graag met u mee.

Want tevreden klanten met tevreden patiënten, dat is ons belangrijkste doel!

 

Historie

Tobrix Professional Medical Equipment is opgericht in december 2004 door Toine en Nanny Stokbroekx. In eerste instantie gericht op apparatuur voor kleine, vasculaire behandelingen en inmiddels zijn we actief als distributeur voor een groot aanbod (laser)systemen van betrouwbare partners als Quanta System, DEKA en Cynosure.

Ook ons team is in de afgelopen jaren uitgebreid en bestaat uit een groep enthousiaste, betrokken medewerkers die altijd klaar staan voor uw (aan)vragen!

Ontwikkeling

Als Tobrix stellen wij hoge eisen. Als wij geen producten vinden die aan onze eisen voldoen, ontwikkelen we deze zelf.  Zo bieden we bijvoorbeeld al sinds 2007 producten aan voor endoveneuze laserbehandelingen (EVLB). In samenwerking met artsen en producenten hebben we de 123 set en Tulip-tip fibers ontwikkeld en ook onze flebologietrap is hiervan het resultaat.

Verder doen wij regelmatig onderzoek naar academische vraagstukken. Dit gebeurt zelfstandig, maar ook in nauwe samenwerking met universiteiten.

Als partner van verschillende brancheverenigingen hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van richtlijnen en het vergaren en delen van kennis. Dit ondersteunen we dan ook als lid van bijvoorbeeld de DCOP, de DALA en de NVCD en als sponsor van diverse congressen op dermatologisch, flebologisch en chirurgisch/urologisch gebied.

Kwaliteit

Om de steeds toenemende eisen aan kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn onze eigen producten en diensten gecertificeerd door SGS voor de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEC. Daarmee kunt u vertrouwen op een correcte, constante kwaliteit: in service, product en procedure.

Training

Het goed kunnen werken met onze producten vinden wij heel belangrijk. Om u hierin te kunnen ondersteunen, bieden wij zo veel mogelijk op maat gemaakte trainingen en nascholingen aan. Hiervoor hebben we onder andere een klinisch laser specialist in huis met veel kennis van zowel de apparatuur als de markt waarin we werken.
Bij aankoop van een (laser)systeem ondersteunen wij u, zodat u optimale resultaten kunt behalen voor uw patiënten.

Service

Onze technische servicedienst bestaat uitsluitend uit opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hebben een eigen voorraad zodat we snel kunnen leveren en repareren, vaak zelfs nog dezelfde dag.
Door onze centrale ligging is elke locatie binnen drie uur bereikbaar. Dit betekent voor uw behandelschema slechts een minimale onderbreking.

De servicemonteurs zijn geschoold en gecertificeerd door onze leveranciers. Daarnaast zijn we sinds 2018 F-Gassen gecertificeerd zodat we de Zimmer Cryo koelers in onze eigen werkplaats kunnen onderhouden en repareren.

 

Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord.

Onze medewerkers

Toine Stokbroekx
Problemen kennen we niet, alleen uitdagingen. Als directeur werk ik met ons team iedere dag met veel plezier aan de best passende oplossingen voor onze klanten. Of het nu een nieuwe laser is, een reparatie vraagstuk, of sponsoren van een congres, gezamelijk komen we altijd tot een wederzijds gunstige overeenkomst.

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Nanny Stokbroekx
Als Operationeel Directeur ben ik primair verantwoordelijk voor het optimaliseren van een efficiënte en effectieve organisatie.

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Freek Verheijden
Operationeel Manager, verkoper en adviseur maar het best te omschrijven als “gewoon Freek”. Vanuit de gedachten ‘eerlijk duurt het langst’ en ‘doe maar normaal, dan doen we al gek genoeg‘ ga ik graag met u in gesprek.

Tel. +31 6 46 43 74 94
E-mail

Anouk Leenen-Koene
Accountmanager Medische Lasers voor alle dermatologische en esthetische lasers in heel Nederland (uitgezonderd Zuid-Holland, Zeeland, Brabant en Limburg)

Tel. +31 6 15 85 16 10
E-mail

Bas Jongenelen
Accountmanager Chirurgische Lasers (Flebologie, Gynaecologie, KNO, Urologie)

Tel. +31 6 38 77 15 97
E-mail

Nikki Bentvelzen
Accountmanager Medische Lasers voor alle dermatologische en esthetische systemen in de provincie Zuid-Holland.

Tel. +31 6 21 80 28 05
E-mail

Ton Heuvelmans
Accountmanager Chirurgische Lasers (Urologie/KNO/Chirurgie/Gynaecologie) in de Benelux

Tel. +31 6 11 34 62 64
E-mail

Margot Lemmens
Clinical Trainer

E-mail

William van den Akker
Service Engineer

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Brian van den Bergh
Service Engineer

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Norek Rafaeljan
Service Engineer

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Koen Stokbroekx
Ik houd mij bezig met Regulatory Affairs & Quality Assurance, administratie en systeembeheer.

Tel. +31 40 22 30 773
E-mail

Peter van Hees
Office Management, Purchase, Order Administration & Logistics

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Mariël van Hoof
Service planning & Contract beheer

Tel. +31 40 22 30 770
E-mail

Wilt u meer informatie ontvangen?