Tatoeages

Met de toegenomen populariteit van tatoeages over de laatste jaren, is de behoefte om tatoeages weer te verwijderen ook toegenomen. Hiermee groeide ook de wens voor verbeterde methoden voor verwijdering ervan. Inmiddels zijn er mooie technieken beschikbaar waarmee een tatoeage verwijderd kan worden; met goede resultaten en met minimale schade aan de huid.

De beste methoden om tatoeages te verwijderen kan door middel van een Q-switched laser of een Picoseconde laser. Met de komst van de Picoseconde lasers kunnen tatoeages met minder behandelingen en met zeer goede resultaten behandeld worden. De laser geeft ultra-korte pulsen met een hoge energie. De energie van de laserpulse slaat de inktdeeltjes uit elkaar en zorgt ervoor dat de inkt in kleine stof-achtige deeltjes verandert. Dit maakt direct het verschil met minder effectieve lasers. Wanneer de inktdeeltjes niet tot zeer kleine deeltjes uiteen worden geslagen, is het lichaam minder goed in staat dit op te ruimen en af te voeren. Hierdoor zijn er dan ook minder behandelingen nodig.

PicoSure

De PicoSure is de eerste Picoseconde laser op de markt. Deze laser werkt heel goed op alle kleuren maar laat ongekende resultaten zien bij voorheen zeer lastige kleuren als lichtblauw en groen. Met het 532nm handstuk zijn ook de rode inkten effectief te behandelen.

De Quanta System Discovery is onze 2de picoseconde laser in het assortiment.

Tobrix heeft het meest uitgebreide assortiment aan Q-Switched lasers in de Benelux. Met de merken Cynosure, Quanta System en Conbio zijn alle golflengtes beschikbaar. In alle gevallen zijn dit hoog vermogen lasers geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Wilt u weten welke Q-switched laser voor u het meest geschikt is, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Voor achtergrond informatie over tatoeage laser klik hier.

Wilt u meer informatie ontvangen?