Tatoeages

Met de toegenomen populariteit van tatoeages in de laatste jaren, is de behoefte om tatoeages weer te verwijderen, ook sterk toegenomen. Hiermee groeit ook de wens voor verbeterde methoden voor verwijdering. Inmiddels zijn er mooie technieken beschikbaar waarmee een tatoeage verwijderd kan worden; goede resultaten met minimale schade aan de huid.

De beste methoden om tatoeages te verwijderen is middels een Q-switched laser of een Picoseconde laser. Met de komst van de Picoseconde lasers kunnen tatoeages met minder behandelingen en met zeer goede resultaten behandeld worden. De laser geeft ultrakorte pulsen met een hoge energie. De energie van de laserpulse slaat de inktdeeltjes uit elkaar en zorgt ervoor dat de inkt in kleine stofachtige deeltjes verandert. Dit maakt direct het verschil met andere, minder effectieve lasers: wanneer de inktdeeltjes niet tot zeer kleine deeltjes uiteen worden geslagen, is het lichaam minder goed in staat dit op te ruimen en af te voeren. Met het gebruik van de picoseconde laser zijn dan ook minder behandelingen nodig.

Picoseconde lasers

De PicoSure (Cynosure) is de eerste Picoseconde laser op de markt. Deze laser werkt heel goed op alle kleuren inkt en laat zelfs ongekende resultaten zien bij voorheen zeer lastige kleuren, zoals lichtblauw en groen. Met het 532nm handstuk zijn ook de rode inkten effectief te behandelen.

De Quanta System Discovery is de tweede picoseconde laser in ons assortiment.
Deze krachtige picoseconde laser bevat drie ingebouwde golflengtes om vele kleuren tatoeages te kunnen verwijderen: 532nm, 1064nm en 694nm.
De Discovery is een zeer veelzijdige en robuuste laser gebleken, ook voor indicaties als hyperpigmentatie en huidverbetering.

Met minimale onderhoudskosten, kunt u jarenlang vooruit.

Tobrix heeft het meest uitgebreide assortiment aan Q-Switched lasers in de Benelux. Met de merken Cynosure, Quanta System en Conbio zijn alle golflengtes beschikbaar. In alle gevallen zijn dit hoog-vermogen lasers, geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Wilt u weten welke Q-switched laser voor u het meest geschikt is, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 

Wilt u meer informatie ontvangen?