Over Tobrix

Over Tobrix

Wij zijn medisch gespecialiseerd op het gebied van dermatologie, huidtherapie, flebologie en urologie. We denken mee met de klant vanuit expertise. Het is ons doel om een compleet en passend pakket aan te bieden. Van apparatuur tot en met disposables, inclusief bijbehorende service.

 

Scholing

Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bieden wij volledige trainingen en nascholingen aan. Hiervoor hebben wij een klinisch laser specialist in huis. Bij de aankoop van een lasersysteem ontvangt u een volledige training op maat.

Service

Onze servicedienst bestaat uit opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hebben een eigen voorraad zodat we snel kunnen leveren en repareren. Zelfs nog op dezelfde dag. Door onze centrale ligging is elke locatie binnen 3 uur bereikbaar. Zo ondervindt uw behandelschema slechts een minimale onderbreking.

De servicemonteurs zijn geschoold en gecertificeerd door onze leveranciers. Daarnaast zijn we sinds 2018 F-Gassen gecertificeerd zodat we de Zimmer Cryo koelers in onze eigen werkplaats kunnen onderhouden en repareren.

Ontwikkeling

Onze eisen zijn scherp. Als we geen bestaande producten vinden die aan onze eisen voldoen, ontwikkelen we ze zelf. Bijvoorbeeld de Tulip-tip en de Flebologietrap. We doen regelmatig onderzoek om academische vraagstukken op te kunnen lossen. Dit doen we zelfstandig, maar ook in samenwerking met universiteiten. Ook de ontwikkeling van richtlijnen en het vergaren en delen van kennis vinden wij belangrijk. Dit ondersteunen we als lid van de DCOP, de DALA en de NVCD  en als sponsor van diverse congressen op dermatologisch, flebologisch en urologisch gebied.

Kwaliteit

Om de steeds toenemende eisen aan kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn onze eigen producten en diensten gecertificeerd door SGS voor de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEC. Daarmee kunt u vertrouwen op correcte, constante kwaliteit. In service, product en procedure.

Historie

Tobrix Professional Medical Equipment is opgericht in december 2004. In eerste instantie gericht op apparatuur voor de behandeling van kleine vaatjes in de huid. Van een RF device tot lasers. Inmiddels bieden we lasers voor diverse medische toepassingen. Daarnaast bieden we sinds 2007 EVLB producten. Samen met artsen en producenten hebben we EVLB sets ontwikkeld zoals de 123 set en de Tulip-Tip fibers. Ook de Flebotrap is in eigen huis ontwikkeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord. Klik voor contactgegevens hier. Ook kunt u één van onze medewerkers rechtstreeks benaderen.

Onze medewerkers

Toine Stokbroekx

Toine Stokbroekx
Problemen kennen we niet, alleen uitdagingen. Als directeur werk ik met ons team iedere dag met veel plezier aan de best passende oplossingen voor onze klanten. Of het nu een nieuwe laser is, een reparatie vraagstuk, of sponsoren van een congres,  gezamelijk komen we altijd tot een wederzijds gunstige overeenkomst.

E-mail

Nanny Stokbroekx

Nanny Stokbroekx
Als Operationeel Directeur ben ik primair verantwoordelijk voor het optimaliseren van een efficiënte en effectieve organisatie.

E-mail

Freek Verheijden

Freek Verheijden
Operationeel Manager, verkoper en adviseur maar het best te omschrijven als « gewoon Freek ». Vanuit de gedachten ‘eerlijk duurt het langst’ en ‘doe maar normaal, dan doen we al gek genoeg‘ ga ik graag met u in gesprek.

Tel. +31 6 46 43 74 94
E-mail

Ton Heuvelmans

Ton Heuvelmans
Accountmanager Urologie in de Benelux en alle dermatologische en esthetische lasers in de provincie Brabant.

E-mail

Margot Lemmens
Clinical Trainer

E-mail

Koen Stokbroekx

Koen Stokbroekx
Ik houd mij bezig met Regulatory Affairs & Quality Assurance, administratie en systeembeheer.

E-mail

William van den Akker

William van den Akker
Service Engineer: Ik zorg met plezier ervoor dat uw laser in top conditie blijft.

E-mail

Peter van Hees

Peter van Hees
Office Management, Purchase, Order Administration & Logistics

E-mail

Wilt u meer informatie ontvangen?