Body contouring

Overmatig vetweefsel is inmiddels in de wereld de grootste ergenis. De vraag naar effectieve behandelingen voor body contouring groeit dan ook sterk. 
Van non-invasief tot minimaal invasief, Tobrix biedt u dé juiste oplossing om uw cliënten een beter figuur te geven. 

 

Tatoeages

Met de toegenomen populariteit van tatoeages over de laatste jaren, is de behoefte om tatoeages weer te verwijderen ook toegenomen. Hiermee groeide ook de wens voor verbeterde methoden voor verwijdering ervan. Inmiddels zijn er mooie technieken beschikbaar waarmee een tatoeage verwijderd kan worden; met goede resultaten en met minimale schade aan de huid.

De beste methoden om tatoeages...

Overbeharing

Haargroei is een normaal verschijnsel, er kan echter sprake zijn overmatige haargroei wat als cosmetisch storend ervaren kan worden. Lasertherapie is reeds sinds vele jaren een bewezen effectieve methode om ongewenste haren permanent te verwijderen door het vernietigen van de haarfollikel. Voor ontharen worden de volgende typen lasers gebruikt: Alexandriet, Diode, Nd:YAG en IPL. Tobrix heeft...

Vasculair

Couperose, rosacea, diffuse roodheid, hemangiomen, varices, wijnvlekken etc. zijn zeer goed behandelbaar door middel van laser. Tobrix heeft alle soorten vaatlasers in het gamma. Met Pulse Dye, KTP, Nd:YAG en 585nm diode in diverse varianten bieden we voor idere gebruiker en toepassing de juiste laser. Naast laser moet het unieke MaxG handstuk van de Icon ook genoemd worden.

Pigmentstoornissen

Steeds meer mensen ervaren last van storende pigmentvlekken, van kleine tot grotere spots. Met de komst van diverse methoden, zijn pigmentstoornissen steeds beter behandelbaar. Geschikte laser voor pigment vlekken zijn de Q-Switched lasers met inbegrip van de Picoseconde laser, short pulse Alexandriet en KTP, en diverse fractional lasers. Beneden vindt u een complete lijst met geschikte lasers...

Cellulite

Met de Cellulaze biedt Tobrix u de enige cellulite behandeling met langdurig resultaat in één procedure. De Cellulaze behandelt het weefsel middels cannula van binnenuit zodat aan het oppervlak een gladdere en egalere huid verkregen wordt. Klik hier voor meer informatie.

 

Perianale fistels

Een perianale fistel is een aandoening die vele behandel mogelijkheden kent. Er zijn er echter maar weinig die effectief en patient vriendelijk zijn. Het laseren van de fistel, al dan niet in combinatie met aanvullende technieken is een zeer veelbelovende techniek.

Rejuvenation

Voor de huidverbetering bieden we een breed pallet aan lasers. Fractioneel CO2, Er:YAG, 1540nm en de revolutionaire Picosure FOCUS. Voor iedere indicatie, rimpels, dyschromia, acnelittekens, enz. hebben we de meest geschikte laser. Wij adviseren u graag bij uw keuze. 

Gezichts contouring

De Precision TX is de minimaal invasie techniek voor neck- en facelift en bodycontouring. Effectief door de huid te behandelen daar waar het het meeste effect heeft, veilig door Thermasense en goede protocollen.

Onychomycose

De PinPointe FootLaser is speciaal voor de behandeling van schimmelnagels ontworpen en de eerste laser waarmee schimmelnagels ook echt effectief behandeld konden worden. De specifieke pulstrein van de PinPointe FootLaser zorgt voor een optimale behandeling met een minimum aan pijn. De PinPointe is tevens geschikt voor de behandeling van wratten (FDA approved).

Varices

Sinds 2007 is Tobrix producent van endoveneuze laser sets. In eerste instantie de klassieke set met voerdraad, lange sheat en bare fiber. Al snel daarna kwam productie tot stand van de handige 1.2.3.- set, en de Tulip-Tip fiber, die napijn en ecchymose bewezen vermindert. De laatste toevoeging aan het gamma zijn de radiaal fibers in verschillende diameters. Om het aanbod compleet te maken, ...

Nierstenen

Niersteenbehandeling met behulp van pneumatische techniek of in combinatie met ultrasone techniek is al langer bekend binnen de urologie en de lasertechniek. De mogelijkheid om met lasertechniek de steen te vergruizen (dusting) is zeer in opkomst. Tijdens de laserbehandeling vindt vergruizing van de niersteen veel efficiënter plaats, omdat de niersteen ter plaatse behandeld wordt.

BPH

Thulium laser is de nieuwste techniek voor de behandeling van BPH. De Thulium laser is veilig, snel en patientvriendelijk. Verkorte hospitalisatie, 0 of 1 nacht,  in verglijk met TURP, en de lage diposable kosten, maakt de Thulium laser een economisch interessante keuze. Door de zeer goede haemostase kunnen ook patienten die antistollingmiddelen slikken behandeld worden.